جستجو

تبلیغات


    تبلیغات شما در اینجا

معرف ها

    طرز تهيه انواع معرف ها در آزمايشگاه
    ۱) معرف بند يکت:(معرف گلوکز است)
    طرز تهيه:
    ۱۷۳گرم نيترات سديم-۱۰۰گرم کربنات سديم بي آب را به کمک حرارت در ۸۰۰ميلي ليتر آب حل کنيد و در صورت لزوم از صافي بگذرانيد سپس حجم را به ۸۵۰ميلي ليتر برسانيد.۳/۱۷گرم سولفات مس را در ۱۰۰ ميلي ليتر آب جداگانه حل کنيد سپس آن رادر حالي که مرتباٌهم مي زنيد در محلول اول بريزيد.وسپس حجم را به يک ليتر برسانيد.


    ۲) معرف لوگل :(براي رنگ آميزي )
    طرز تهيه:
    ۳گرم بلوريد و 6 گرم يد يد پتاسيم (يد ور پتاسيم)
    يد يدپتاسيم را در ۲۰۰ ميلي ليتر آب مقطر حل کرده بلورهاي يد را به آن بيفزايي وآنگاه به کمک آب مقطر حجم را به يک ليتر برسانيد لازم است محلول مزبور ۲۴ ساعت قبل از به کار بردن تهيه شود چون يد به آرامي در آب حل مي شود. محلول لوگل را مي توان در شيشة موادشيميايي قهوه اي رنگ تا مدتي در آزمايشگاه نگهداري كرد.(در اثر نوربي رنگ مي شود(
    كاربرد: برای تست نشاسته (آبي تيره)، بی حرکت کردن تاژکداران و مشخص کردن هسته درسلول هاي روپوست


    این مطلب تا کنون 28 بار بازدید شده است.
    ارسال شده در تاریخ سه شنبه 24 فروردين 1395
    منبع
    برچسب ها : ليتر ,معرف ,تهيه ,محلول ,برسانيد ,ليتر برسانيد ,ميلي ليتر ,
    معرف ها

تبلیغات


    Ads

پربازدیدترین مطالب

آمار امروز دوشنبه 11 ارديبهشت 1396

تبلیغات

محل نمایش تبلیغات شما

تبلیغات

محل نمایش تبلیغات شما

آخرین کلمات جستجو شده

تگ های برتر